Bezoek eens een meeloopdag! Klik hier voor de agenda

STUDEER
ERGOTHERAPIE

MAAK HET LEVEN
TOEGANKELIJK VOOR
IEDEREEN

Fietsen, studeren, dansen, appen, sporten, eten, vrienden spreken. Je leven bestaat uit allerlei kleine handelingen. Dingen die voor jou heel normaal voelen. Maar die voor mensen met lichamelijke of psychische klachten een grote uitdaging kunnen zijn. Als ergotherapeut bedenk je creatieve oplossingen om mensen te helpen kúnnen wat ze wíllen. Denk aan innovatieve protheses, aangepaste bureaus of aangepaste leefritmes. Want juist de alledaagse dingen maken het leven zo mooi. Je kunt, ergo je leeft.

WAT IS ERGOTHERAPIE?

Als ergotherapeut bedenk je slimme, creatieve oplossingen om mensen met lichamelijke of psychische klachten te helpen hun dagelijkse activiteiten uit te voeren. Denk aan een vrouw met één arm die weer gitaar kan spelen. Of een autistische jongen die toch met de bus kan zonder overprikkeld te raken.

Kijken naar wat er wél kan. En hoe je daarmee iemand kan helpen. Daar doe ik het voor.

SCHUILT ER EEN ERGOTHERAPEUT IN JOU?

Benieuwd of er een ergotherapeut in jou schuilt? 

Dan hebben we een leuke en handige test voor je klaar staan. Kom direct te weten of jij over de eigenschappen van een ergotherapeut beschikt. 

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Een opleiding kies je natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Want hoe ziet de opleiding eruit? Wie studeren het nog meer? En wat kan je er eigenlijk mee? Volg @ergojeleeft voor een wekelijkse dosis ergo-inspiratie op je Insta-feed. Met student takeovers, quizjes en échte verhalen van studenten, cliënten en ergotherapeuten.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Een opleiding kies je natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Want hoe ziet de studie eruit? Wie studeren het nog meer? En wat kan je er eigenlijk mee? Volg @ergojeleeft voor een wekelijkse dosis ergo-inspiratie op je Insta-feed. Met student takeovers, quizjes en échte verhalen van studenten, cliënten en ergotherapeuten.

MELD JE AAN VOOR DE OPLEIDING ERGOTHERAPIE

Is Ergotherapie de opleiding voor jou? Check op de opleidingspagina’s van de hogescholen hoe de opleiding er op iedere hogeschool uitziet. Én hoe je je aan kunt melden.